Mūsų svetainė naudoja slapukus (cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate su šiems tikslams naudojamais slapukais, spauskite "sutinku" ir toliau naudokitės svetaine.
Šioje „Ooni“ įkūrėjų Kristiano Tapaninaho ir Darinos Garland knygoje, autoriai dalijasi plačiai išbandytais gaminimo būdais, be to, pristato įvairių picų ir kitų unikalių patiekalų receptus, kuriuos jie sukaupė per daugelį metų. Knyga skirta tam, kad padėtų jums pasiekti maksimalų rezultatą naudojant jūsų „Ooni“ ar kitas picos krosnis, suteikiant galimybę praplėsti savo kulinarinius horizontus ir įgyti naujų įgūdžių.
Knygoje rasite detalesnę informaciją, kuri apima visus picos gaminimo aspektus: nuo tešlos pasirinkimo ir formavimo iki idealaus kepimo temperatūros ir laiko, kurie užtikrins tobulą skonį ir tekstūrą. Taip pat yra daug praktinių patarimų, kurie padės išvengti dažniausiai pasitaikančių klaidų.
Ši knyga yra ne tik apie picą – ji taip pat skatina kūrybiškumą virtuvėje, siūlydama embargas eksperimentams su įvairiais maisto produktais ir patiekalais.