







SKOTTSBERG® - Ketaus indai
SKOTTSBERG® ketaus indai yra tvari bei sveika alternatyva įprastiems, sintetiniams nepridegantiems sluoksniams.
Ši SKOTTSBERG® ketaus keptuvė turi išskirtinių savybių, kurios pravečia tiek mėgėjams, tiek profesionalams virtuvėje. Keptuvė iš anksto padengta augaliniu aliejumi, todėl jos nereikia papildomai paruošti naudojimui. Ji pagaminta iš itin sitprinamo dilimui atsparaus ketaus. Nors keptuvė įkaista lėtai, ji ilgai išlaiko šilumą, taip užtikrindama, kad jūsų patiekalai bus tobulai iškepti.
Prie šios keptuvės taip pat pridedamas ketaus dangtis. Dangčio vidinėje pusėje yra specialūs iškilimai, kurie padeda drėgmei susikaupti ir lašėti ant ingredientų. Tai leidžia drėgmei nuolat cirkuliuoti keptuvėje, todėl jūsų patiekalai išlieka išskirtinai minkšti ir sultingi.
Specialus keptuvės paviršiaus apdorojimas padaro ją atsparią rūdims ir įbrėžimams. Ji gali atlaikyti aukštas temperatūras, todėl puikiai tinka kepimui, troškinimui, maišytų patiekalų, rizoto ar paeljos gamybai. Ji taip pat labai naudinga gaminant fritatas ir tortilijas. Ši ketaus keptuvė yra patvari ir tinkama bet kokiam šilumos šaltiniui: nuo indukcinės kaitlentės iki atviros ugnies ar orkaitės (iki 250 ℃).
Svarbu laikytis šių nurodymų, kad maistas nepriliptų prie keptuvės dugno: