Mūsų svetainė naudoja slapukus (cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate su šiems tikslams naudojamais slapukais, spauskite "sutinku" ir toliau naudokitės svetaine.
Hickory yra ypač vertingas ir aromatingas kietmedis, dažnai naudojamas įvairių rūšių mėsos rūkymui. Jo savybės puikiai tinka ilgam rūkymo procesui, ypač ruošiant kiaulienos šoninę ar šonkaulius. Dėl stipraus, unikalus aromato, Hickory medienos drožlės suteikia mėsai ypatingą skonį, o stambi jų frakcija leidžia lėtai ir ilgai rūkti, todėl jos idealiai tinka tiems, kas nori išgauti sodrų skonį mėsoje.
Prieš naudojant Hickory drožles, rekomenduojama jas pamirkyti vandenyje apie 30 minučių. Tai padeda drožlėms lėčiau degti ir išgauti daugiau aromato. Norint suteikti mėsai dar įdomesnių skonio niuansų, drožles galite mirkyti ne tik vandenyje, bet ir aluje, burbone, obuolių ar ananasų sultyse, vyne ar kitoje pasirinktoje skystyje.
Kai viskas yra paruošta rūkymo procesui, ant kaitrių žarijų ar medžio anglies dėkite drožles. Kai jos pradeda rūkti, padėkite maistą ant grotelių ir uždarykite rūkymo įrenginio dangtį. Tai svarbu, nes uždarytas dangtis padeda išlaikyti dūmus ir užtikrina, kad mėsa įgaus maksimalų skonį ir aromatą. Atminkite: kuo ilgiau dangtis bus uždarytas, tuo sodresnis bus patiekalo skonis.
Šie rūkomieji Hickory medienos gaminiai pateikiami patogioje 3 litrų pakuotėje, kurios svoris yra 0,9 kg.