





Lavos akmuo yra nepakeičiamas pagalbininkas ruošiant maistą - tiek ant viryklės ar orkaitėje, tiek ant griliaus ar tiesiog ant karštų žarijų. Dėl lavos akmens ypatingo šilumos paskirstymo, kepamas maistas iškepa tolygiai, nesudega, neprisvyla, išlaiko savo sultingumą ir skonį. Akmuo, kaip ir ketus, šilumą paskirsto tolygiai ir ilgą laiką palaiko reikiamą temperatūrą. Ant lavos akmens galima kepti įvairius patiekalus - nuo mėsos ir žuvies iki picų, jūros gėrybių, daržovių, dešrelių ir netgi mėsainių bei kiaušinių.
Naudojant lavos akmenį, kepimo procesas tampa malonumu, nes akmuo suteikia galimybę maistą ruošti be streso - jam nereikia nuolatinės priežiūros, o rezultatas visada puikus. Galite eksperimentuoti, derindami įvairias maisto rūšis ir skonius, nes lavos akmuo užtikrina, kad viskas iškeps idealiai. Be to, tai yra ilgaamžis gaminys, kuris tarnaus jums daugelį metų.
Išmatavimai:
Lavos akmuo yra puikus pasirinkimas, siekiantiems geriausios kokybės ir skonio kepimo metu. Nepraleiskite progos įsigyti šį naudingą ir universalų virtuvės įrankį, kuris ne tik palengvins kepimo procesą, bet ir taps nepakeičiamu jūsų kulinariniame gyvenime.