





Lavos akmuo yra nepakeičiamas pagalbininkas kepant tiek ant viryklės, tiek orkaitėje, tiek ant griliaus arba tiesiog ant karštų žarijų! Jūs galite būti ramūs, kad naudojant lavos akmenį, kepamas maistas iškepa tolygiai, nesiekdamas skrudimo ar prisvilimo. Be to, maistas išlieka sultingas ir kupinas skonio, lyg ką tik iš šefų virtuvės. Lygiai taip pat, kaip ir ketus, lavos akmuo paskirsto šilumą tolygiai ir išlaiko ją ilgą laiką, todėl yra toks populiarus.
Galite ant lavos akmens kepti ne tik mėgstamiausius kepsnius ir žuvį, bet ir picas, jūros gėrybes, įvairiausius daržovių patiekalus, dešreles, netgi mėsainius bei kiaušinius. Jo universalumas ir patikimumas daro jį itin vertingu virtuvės įrankiu kiekvienam, mėgstančiam gaminti maistą.
Išmatavimai: