





Lavos akmuo - nepamainomas pagalbininkas gaminant gardžius patiekalus!
Šis unikalus akmuo leidžia kepti ne tik ant viryklės ar orkaitėje, bet ir ant griliaus ar net tiesiogiai ant karštų žarijų. Dėl tolygaus šilumos paskirstymo maistas ant lavos akmens iškepa vienodai, neskrunda, neprisvyla, lieka sultingas ir nepaprastai skanus.
Šilumą lavos akmuo, kaip ir ketus, išlaiko ilgą laiką, todėl jis yra puikus pasirinkimas įvairių patiekalų gamybai. Ant šio akmens galite kepti mėsą, žuvį, picas, jūros gėrybes, daržoves, dešreles, netgi mėsainius ir kiaušinius. Kiekvienas patiekalas bus puikiai paruoštas ir maloniai nustebins savo pilnaverčiu skoniu.
Išmatavimai:
Patyrę kulinarai ir gaminti namuose mėgstantys įvertins lavos akmens pranašumus. Jis ne tik pagreitina maisto gaminimo procesą, bet ir užtikrina, kad kiekvienas maisto kąsnis būtų tobulas. Nesvarbu, ar planuojate ruošti romantišką vakarienę dviems, ar šeimos pietus, lavos akmuo taps nepakeičiamu pagalbininku jūsų virtuvėje.