Mūsų svetainė naudoja slapukus (cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate su šiems tikslams naudojamais slapukais, spauskite "sutinku" ir toliau naudokitės svetaine.
Aukštos kokybės ketaus indai – tvari ir sveika alternatyva sintetiniams nelipniems paviršiams.
SKOTTSBERG® ketaus keptuvė pasižymi daugybe puikių savybių. Ji iš anksto apdorota augaliniu aliejumi, siekiant sumažinti maisto prilipimą. Įrengta iš lengvo ir dilimui atsparaus ketaus, ši keptuvė yra itin tvirta ir beveik nesunaikinama.
Keptuvei greitai įkaistant, svarbu ją lėtai šildyti, kad dugnas neįsikreiptų. Tuščiavidurė rankena neįkaista, o keptuvė gali atlaikyti aukštas temperatūras, todėl puikiai tinka kepti žuvį, mėsą, bulves, blynus ir skrebučius. Ji yra tvirta, universalus ir gali būti naudojama ant bet kokio šildymo paviršiaus: indukcinės kaitlentės, atviros ugnies ar orkaitės iki 250 ℃.
Kodėl verta rinktis ketų?
Ketus pasižymi natūraliu nelimpančiu paviršiumi ir puikiu šilumos laikymu, kas yra svarbiausi šios keptuvės privalumai. Kartą įšilus, ketus ilgą laiką išlieka karštas, todėl maistas ilgai išlaiko šilumą.
Keptuvės naudojimas:
Norint išvengti maisto prilipimo, būtina atlikti kelis veiksmus. Prieš gamindami, ingredientus išimkite iš šaldytuvo ir leiskite jiems pasiekti kambario temperatūrą. Keptuvę dėkite ant šilumos šaltinio, lėtai kaitinkite ant mažos ugnies, o kai ji gerai įkais, įpilkite aliejaus arba sviesto. Pirmą kartą naudodami keptuvę, įpilkite šiek tiek daugiau aliejaus ar sviesto. Jei ingredientai prilimpa prie dugno, nebandykite jų atskirti jėga – sumažinkite šilumą ir palaukite, kol maistas atšoks natūraliai.
Savybės:
Skersmuo: 24/28 cm
Svoris: 1.28 kg / 1.47 kg
Sienelės aukštis (iš išorės): 5.5 cm
Medžiaga: Ketus
Netinka plauti indaplovėje
Tinka orkaitėje iki 250 ℃
SVARBU:
Naudojant ant indukcinių viryklių, keptuvę būtina lėtai įkaitinti. Nepilkite šalto vandens ir naudokite kambario temperatūros produktus, kad išvengtumėte galimo ketaus išlinkimo ir išlaikytumėte indą ilgaamžišką.