







SKOTTSBERG® - Ketaus indai
SKOTTSBERG® yra tvari ir sveika alternatyva sintetiniams nepridegantiems paviršiams.
Ši SKOTTSBERG® ketaus keptuvė pasižymi daugybe unikalių ir vertingų savybių. Keptuvė yra iš anksto padengta natūraliu augaliniu aliejumi, kuris suteikia jai natūralaus nepridegimo savybes. Grilio keptuvė lėtai įkaista, tačiau ilgai išlaiko šilumą, leisdama tolygiai iškepti maistą. Ergonomiška grilio keptuvės rankena yra tuščiavidurė ir neperkaista, tai leidžia ją patogiai suimti ir naudoti.
Ši grilio keptuvė yra termiškai apdorota, todėl pasižymi atsparumu rūdims ir įbrėžimams. Ji gali atlaikyti aukštas temperatūras ir puikiai tinka kepimui: tiek žuvies, mėsos, daržovių, tiek skrebučių gamybai. Ši keptuvė yra patikima naudoti ant bet kokio šilumos šaltinio. Ji gali būti naudojama tiek su indukciniu kaitikliu, tiek atvirąja ugnimi, taip pat orkaitėje (iki 250 ℃).
Kaip naudoti keptuvę:
Kad maistas nepriliptų prie dugno, svarbu laikytis kelių paprastų nurodymų. Prieš kepdami, leiskite produktams sušildyti iki kambario temperatūros, išimdami juos iš šaldytuvo. Padėkite keptuvę ant šilumos šaltinio ir leiskite jai lėtai įkaisti ant mažos ugnies. Tik tada, kai keptuvė bus pakankamai įkaitusi, įpilkite šiek tiek aliejaus arba sviesto. Ištirpinkite sviestą tol, kol jis nustos putoti arba aliejus bus karštas. Leiskite maistui, kuris prilipo prie dugno, švelniai kepant atskirti nuo paviršiaus nesistengiant jo priverstinai atlipinti. Jei reikia, sumažinkite ugnį ir palaukite, kol maistas pats atsiskirs.
Savybės: