










Tvari ir sveika alternatyva tradicinei, sintetinėms dangoms -- verta dėmesio!
SKOTTSBERG® anglies plieno keptuvė – tai inovatyvus pasirinkimas, kuris palengvina maisto ruošimo procesą. Nesvarbu ar kepate skanų kepsnį, troškinate daržovių mišinį arba ruošiate šviežią žuvį, ši keptuvė užtikrins sklandžią virtuvinę patirtį.
Su įvairiais privalumais išsiskirianti anglies plieno keptuvė yra itin vertinama virtuvės mėgėjų. Padengta augaliniu aliejumi, ji suteikia nepridegančios dangos efektą. Keptuvės dugnas, kurio storis 2,5 mm, užtikrina, kad ji kaitinimo metu išlaikytų formą ir nesuklypintų. Jos rankena, būdama tuščiavidurė, nesugeria šilumos ir nekeičia savo temperatūros kepimo metu.
Kodėl verta rinktis anglies plieną?
Anglies plieno keptuvės, pagamintos iš geležies ir anglies mišinio, sujungia nerūdijančio plieno ir ketaus keptuvių savybes. Jos pasižymi greitu įkaitimu, puikiu temperatūros reguliavimu, o taip pat nelimpančiam paviršiui prilygstančiomis savybėmis.
Ši keptuvė atlaiko labai aukštas temperatūras, tad puikiai tinka kepti daržoves, žuvį, mėsą, bulves ar blynus. Ji greitai įkaista, todėl mėsai ruošti prireiks mažiau riebalų. Be to, keptuvė puikiai dera su bet kokiu šilumos šaltiniu – nuo indukcinių kaitlenčių iki orkaitės.
Idealus pasirinkimas be kenksmingų PFAS, PFOA ir PTFE dangų.
Ši keptuvė gali tarnauti visą gyvenimą, jei naudojama tinkamai. Venkite terminio šoko: neperkaitinkite šaltos keptuvės aukščiausioje temperatūroje, ir nepilkite šalto vandens į karštą keptuvę. Dugnas, kurio storis 2,5 mm, apsaugotas nuo deformacijos net ir naudojant indukcijoje, todėl naudokite protingai.
Svarbu keptuvę švelniai įkaitinti, kad plienas nesikraipytų, ir užtikrinti, kad nėra jokių temperatūrai jautrių komponentų.
Kaip teisingai naudoti keptuvę:
Norėdami išvengti maisto prilipimo, laikykitės šių nurodymų: pirmiausia išimkite ingredientus iš šaldytuvo, kad jie pasiektų kambario temperatūrą. Įkaitinkite keptuvę lėtai ant silpnos ugnies, o aliejų ar sviestą pilkite tik tada, kai keptuvė gerai įkais. Leiskite maistui švelniai kepti, jei lyps prie dugno, mažinkite kaitrą ir kantriai laukite, kol atsikels nuo paviršiaus.
Savybės:
Naudojantis ant indukcinių viryklių: keptuvę įkaitinkite iš lėto, venkite šalto vandens srove. Naudokite produktus, kurie yra kambario temperatūros, kad išvengtumėte galimo keptuvės pažeidimo.